Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

WORKSHOP32. – Szikra Gabriella – A Konyhám Stúdió 365, Nusszer István – Fish House – Bemutatkozik a Séf és az Étterem

április 25 @ 9:00 de. - 3:30 du.

Tisztelt Tagságunk! Kedves Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket 32.szakmai fejlesztési programunkról, szakácsok és séfek számára:

A Pannon Gasztronómiai Akadémia Egyesület szervezésében, a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával, Bíró Lajos és Csapody Balázs vezetésével egy olyan átfogó szakmai és fejlesztési program került kidolgozásra melynek célja, hogy országos szinten fejlődési lehetőséget biztosítsunk a szakácsok és séfek számára. Koncepciója a szegmensre jellemző ételkínálat reformációja, célja a standardizálás, mely a szakemberhiány részleges megoldása felé vezethet.

Téma: Bemutatkozik a Séf és az Étterem – a program ideje alatt az elkészített ételeken keresztül mutatják be az előadó séfek a korábbi Akadémiai workshopokon elsajátított technológiákat

Dátum: 2022. április 25. hétfő (előreláthatólag 9:00 – 15:30 óráig)

 

Előadó séfek:

Szikra Gabriella – A Konyhám Stúdió 365, Fonyód

Nusszer István – Fish House, Siófok

Bíró Lajos vezetésével

Az egész napos program két blokkban (délelőtt és délután – közte 30 perc ebédszünettel) kerül megrendezésre, melynek során az elkészített fogásokon, egyéni receptúrákon és főzési technikákon keresztül mutatkozik be séf és étterem.

Helyszín: Budaörs – Metro Gasztroakadémia: 2041 Budaörs, Budapark Keleti 3.

Fehér szakácskabátot, az egységes megjelenés érdekében mindenki legyen kedves hozzon magával!

Részvételi díj, a korábbiakhoz hasonlóan: 10 000 Ft/fő, és a PGA Tagok számára az Akadémia által biztosított kedvezményes ár: 5 000 Ft/fő.

Szeretnénk jelezni, hogy az előadáson a férőhelyek száma 24, a jelentkezéseket pedig a beérkezések sorrendjében regisztráljuk!

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket email-ben: info@pannonga.org, illetve bízunk benne, hogy az Önök segítségével egy olyan célközönséghez is eljuthat az információ, ahol valóban szükség van fejlesztésre.

A workshopokon készült fotókat az alábbi linken tekinthetik meg:

https://pannonga.org/gallery/

A programon való részvétellel jelen lévők elfogadják, hogy a program során róluk készített kép-, és hangfelvételt a Pannon Gasztronómiai Akadémia Egyesület térbeli és időbeli korlátozás nélkül felhasználhatja, elsődlegesen a közösségi médiafelületein.

 

Részletek

Dátum:
április 25
Időpont:
9:00 de. - 3:30 du.