Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Arany Kaviár étterem x Anima tesztkonyhájának „Open The Door” megnyitó eseménye

június 5, 2023 @ 4:00 du. - 5:00 du.

MEGHÍVÓ

A Pannon Gasztronómiai Akadémia szeretettel meghívja Önt az Arany Kaviár Étterem x Anima tesztkonyhájának „Open The Door” elnevezésű megnyitó eseményére, ahol az Akadémia tagjai közül 12 fő személyesen találkozhat a két R&D ( research and develop, kutató -fejlesztő) séffel és láthatják Őket munka közben, kóstolhatnak és kérdezhetnek.

Az előadó séfek:

José Guerrero Master of Science in Gastronomy az Arany Kaviár R&D chefje (Basque Culinary Center) és Diego Prado a világhírű Alchemist volt R&D chefje


Az előzmény:

2023. június 4., vasárnap 14:30 Gourmet fesztivál Nagyszínpad, ahol a két R&D chef előadást tart az érdeklődőknek és nagy szeretettel várják a PGA tagokat is!

A színpadi előadás témája:

Kutatás, termékfejlesztés és innováció a még teljesebb éttermi élményhez!

Az ANIMA project, melyet José Guerrero, az Arany Kaviár R&D chefje alapított egy kísérlet, aminek célja a gasztronómiai irányváltás. Az idegtudományok, a mikrobiológia vagy éppen az élelmiszeripar technológiáit, a design-szakemberek kreativitását és a nemzetközi párbeszédet alapul véve olyan termékeket, szolgáltatásokat kutat és tervez, amelyek újszerű gasztro-élményekhez vezetnek, fine diningtól a hétköznapi ételekig. Ebben az előadásban Diego Prado, a világhírű Alchemist volt R&D chefje csatlakozik hozzá, hogy megmutassák közös víziójukat.


A tesztkonyha megnyitó és bemutató:

A program résztvevői láthatják felkészülni a két séfet az Arany Kaviár étterem június 6-i különleges vacsoraestjére, megismerhetik az innovatív technológiai gépparkot használat közben, valamint betekintést nyerhetnek az R&D séfek kutató-fejlesztő munkájába, amellyel az éttermi működést és a szakácsok munkáját segítik, még egyedibbé téve az étkezési élményt.

időpontja: 2023., június 5., hétfő 16:00-17:00 óráig

helyszíne: 1015 Budapest, Ostrom u 17. közvetlenül az Arany Kaviár Étterem mellett

Az előadás angol nyelvű!


REGISZTRÁCIÓ:

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A limitált létszámú, mindössze 12 főt a jelentkezések sorrendjében regisztráljuk!

VISSZAJELZÉSÉT legkésőbb 2023. május 31., szerda 15:00 óráig
az info@pannonga.org e-mail címen várjuk!

Üdvözlettel:
Pannon Gasztronómiai Akadémia Egyesület

Részletek

Dátum:
június 5, 2023
Időpont:
4:00 du. - 5:00 du.

Helyszín

1015 Budapest, Ostrom utca 17.
Ostrom utca 17.
Budapest, 1015 Magyarország
+ Google Térkép