Molnár Attila

A fine dining elkötelezett híve, szerelmese. A gasztronómiai megújulás és fejlődés egyik kiemelkedő hazai “nagykövete”. Emellett nagy hangsúlyt fektet a vendéglátást tanuló fiatalok és gyakornokok karrierjének elindítására és jövőjük biztosítására.

Molnár Attila vendéglátós dinasztia sarja, aki maga is egész életét a gasztronómiának és a vendéglátásnak szentelte. Legismertebb étterme, az Arany Kaviár elnyerte a Dining Guide „Magyarország Legjobb 10 Étterme” díjat minden évben 2005-2016-ig. 2001 óta folyamatosan minden évben magáénak mondhatja hazánkban a Best of Budapest „Legjobb Orosz Étterem” titulusát. Az Arany Kaviár Étterem tulajdonosai 2011-ben megkapták a Best of Budapest „Év Éttermesei”-nek járó különdíjat, Molnár Attilát pedig 2012-ben az „Év Vendéglősé”-nek választotta a Vendéglátók Ipartestülete. Az étterem 2007 óta folyamatosan szerepel a Michelin Guide ajánlotta vendéglátóhelyek között.

Nevéhez fűződik még az Arany Kaviár Gourmet Selection, a magyarországi kaviár, illetve tokhalak forgalmazása; társtulajdonos az Accent Hotel Managementben; tulajdonos és üzletvezető a MoszkvaTér – Russian Bisztróban.

A Magyar Bocuse d’Or Akadémia alelnöke, és a Pannon Gasztronómiai Akadémia alapító és elnökségi tagja.