Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Workshop 16. Bemutatkozik a Séf és az Étterem: Wolf András és a Salon étterem

január 20, 2020 @ 9:00 de. - 3:30 du.

Tisztelt Tagságunk! Kedves Érdeklődők!

 

Tájékoztatjuk Önöket 16.szakmai fejlesztési programunkról, szakácsok és séfek számára:

A Pannon Gasztronómiai Akadémia Egyesület szervezésében, a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával, Bíró Lajos és Csapody Balázs vezetésével egy olyan átfogó szakmai és fejlesztési program került kidolgozásra melynek célja, hogy országos szinten fejlődési lehetőséget biztosítsunk a szakácsok és séfek számára. Koncepciója a szegmensre jellemző ételkínálat reformációja, célja a standardizálás, mely a szakemberhiány részleges megoldása felé vezethet. Eddig tizenöt sikeres előadáson vagyunk túl. 

Téma: Bemutatkozik a Séf és az Étterem: A Salon étterem

Dátum: 2020. január 20. hétfő (előreláthatólag 9:00 – 15:30 óráig) 

Bemutatkozik Wolf András executive-séf, illetve a Salon étterem az alábbi fogásokkal: 

  • Libamáj pekándió, barack
  • Burgonyafőzelék, fasírt
  • Harcsa, zeller, lencse
  • Mákos tészta
  • Sütőtök mousse
  • Kardamomos fánk, fahéjkrémmel

Az egész napos program két blokkban (délelőtt és délután – közte 30 perc ebédszünettel) kerül megrendezésre, melynek során az elkészített fogásokon, egyéni receptúrákon és főzési technikákon keresztül mutatkozik be séf és étterem. 

Helyszín: Budaörs – Metro Gasztroakadémia: 2041 Budaörs, Budapark Keleti 3.

Fehér szakácskabátot, az egységes megjelenés érdekében mindenki legyen kedves hozzon magával! 

Részvételi díj, a korábbiakhoz hasonlóan: 10 000 Ft/fő, és a PGA Tagok számára az Akadémia által biztosított kedvezményes ár: 5 000 Ft/fő. 

Szeretnénk jelezni, hogy az előadáson a férőhelyek száma 24, a jelentkezéseket pedig a beérkezések sorrendjében regisztráljuk! 

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket email-ben: info@pannonga.org, illetve bízunk benne, hogy az Önök segítségével egy olyan célközönséghez is eljuthat az információ, ahol valóban szükség van fejlesztésre. 

Legutóbbi workshopokon készült fotókat az alábbi linken tekinthetik meg: https://pannonga.org/gallery/workshop-15-bemutatkozik-a-sef-es-az-etterem-a-macok-bisztro/

A programon való részvétellel jelen lévők elfogadják, hogy a program során róluk készített kép-, és hangfelvételt a Pannon Gasztronómiai Akadémia Egyesület térbeli és időbeli korlátozás nélkül felhasználhatja, elsődlegesen a közösségi médiafelületein.

Részletek

Dátum:
január 20, 2020
Időpont:
9:00 de. - 3:30 du.

Helyszín

Budaörs – Metro Gasztroakadémia: 2041 Budaörs, Budapark Keleti 3.