Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

 Strand büfék: szezonnyitás előtt, ötletek és technológiák

június 24, 2019 @ 9:00 de. - 3:30 du.

Kedves Tagságunk és Érdeklődők,

Bíró Lajos és Csapody Balázs vezetésével egy olyan átfogó szakmai és fejlesztési program került kidolgozásra melynek célja, hogy országos szinten fejlődési lehetőséget biztosítsunk a szakácsok és séfek számára. Eddig hat sikeres előadáson vagyunk túl és bízunk benne, hogy a korábbiakhoz hasonlóan most is segíthetjük a résztvevők szakmai fejlődésének előmenetelét.

A hetedik előadás részleteit az alábbiakban küldjük Önöknek:
Dátum: 2019. június 24. (előreláthatólag 9:00 – 15:30 óráig)
Téma: Strand büfék: szezonnyitás előtt, ötletek és technológiák

Az egész napos program két blokkban (délelőtt és délután – közte 30 perc ebédszünettel) kerül megrendezésre. Koncepciója a szegmensre jellemző ételkínálat reformációja, mely kihatással van a főzési technikákra és a receptúrák használatára (egyénileg kialakítva) és célja a standardizálás, mely a szakemberhiány részleges megoldása felé vezethet.

Az előadó séfek:

  • Bíró Lajos – Bock Bisztró
  • Szalkai Pál – Bock Bisztró
  • Varjú Viktor – Bock Bisztró

Helyszín: Budaörs – Metro Gasztroakadémia (2041 Budaörs, Budapark Keleti 3.)

Részvételi díj, a korábbiakhoz hasonlóan: 10 000 Ft/fő, és a PGA Tagok számára az Akadémia által biztosított kedvezményes ár: 5 000 Ft/fő.

Szeretnénk jelezni, hogy az előadáson a férőhelyek száma 24, a jelentkezéseket pedig a beérkezések sorrendjében regisztráljuk! A részletes programot és a részvételi díj fizetéséhez szükséges információkat is hamarosan továbbítjuk jelentkezőink számára.

Fehér szakácskabátot, az egységes megjelenés érdekében mindenki legyen kedves hozzon magával!

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket email-ben: info@pannonga.org – illetve bízunk benne, hogy az Önök segítségével egy olyan célközönséghez is eljuthat az információ, ahol valóban szükség van fejlesztésre.

Részletek

Dátum:
június 24, 2019
Időpont:
9:00 de. - 3:30 du.

Helyszín

Metro Gasztroakadémia
Budapark Keleti 3.
Budaörs, 2041
+ Google Térkép