Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szakmai program – 5. előadás május 28.

május 28, 2018 @ 9:00 de. - 3:30 du.

Kedves Tagságunk és Érdeklődők,

Bíró Lajos és Csapody Balázs vezetésével egy hat hónapos átfogó szakmai és fejlesztési program került kidolgozásra melynek célja, hogy országos szinten fejlődési lehetőséget biztosítsunk a szakácsok és séfek számára. Eddig négy sikeres előadáson vagyunk túl és bízunk benne, hogy a korábbiakhoz hasonlóan most is segíthetjük a résztvevők szakmai fejlődésének előmenetelét.

Az ötödik előadás részleteit az alábbiakban küldjük Önöknek:
Dátum: 2018. május 28. (előreláthatólag 9:00 – 15:30 óráig)
Téma: „Büfék, strandbüfék ételkínálata és street food ételek”

Az egész napos program két blokkban (délelőtt és délután – közte 30 perc ebédszünettel) kerül megrendezésre.
Koncepciója a szegmensre jellemző ételkínálat reformációja, mely kihatással van a főzési technikákra és a receptúrák használatára (egyénileg kialakítva) és célja a standardizálás, mely a szakemberhiány részleges megoldása felé vezethet.

Az előadó séfek:
Bíró Lajos – Bock Bisztró
Pataky Péter – Meatology

Helyszín: Budaörs – Metro Gasztroakadémia: 2041 Budaörs, Budapark Keleti 3.
Részvételi díj, a korábbiakhoz hasonlóan: 10 000 Ft/fő, és a PGA Tagok számára az Akadémia által biztosított kedvezményes ár: 5 000 Ft/fő.

Szeretnénk jelezni, hogy az előadáson a férőhelyek száma 24, a jelentkezéseket pedig a beérkezések sorrendjében regisztráljuk!
A részletes programot és a részvételi díj fizetéséhez szükséges információkat is hamarosan továbbítjuk jelentkezőink számára.
Szeretettel várjuk a jelentkezéseket email-ben – illetve bízunk benne, hogy az Önök segítségével egy olyan célközönséghez is eljuthat az információ, ahol valóban szükség van fejlesztésre.

Részletek

Dátum:
május 28, 2018
Időpont:
9:00 de. - 3:30 du.

Helyszín

Metro Gasztroakadémia
Budapark Keleti 3.
Budaörs, 2041
+ Google Térkép