Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szakmai program 8. Bemutatkozik a Séf és az Étterem: a Bock Bisztró. Magyar konyha pimaszul.

szeptember 16, 2019 @ 9:00 de. - 3:30 du.

Tisztelt Tagságunk, Kedves Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket 8.szakmai fejlesztési programunkról, szakácsok és séfek számára:

Bíró Lajos és Csapody Balázs vezetésével egy olyan átfogó szakmai és fejlesztési program került kidolgozásra melynek célja, hogy országos szinten fejlődési lehetőséget biztosítsunk a szakácsok és séfek számára. Koncepciója a szegmensre jellemző ételkínálat reformációja, célja a standardizálás, mely a szakemberhiány részleges megoldása felé vezethet. Eddig hét sikeres előadáson vagyunk túl.

Téma: Bemutatkozik a Séf és az Étterem

Dátum: 2019. szeptember 16. (előreláthatólag 9:00 – 15:30 óráig)

Az előadó séfek:

Bíró Lajos és Szalkai Pál

Bemutatkozik a Bock Bisztró: Magyar konyha pimaszul

Az egész napos program két blokkban (délelőtt és délután – közte 30 perc ebédszünettel) kerül megrendezésre, melynek során az elkészített fogásokon, egyéni receptúrákon és főzési technikákon keresztül mutatkozik be séf és étterem.

Helyszín: Budaörs – Metro Gasztroakadémia: 2041 Budaörs, Budapark Keleti 3.

Fehér szakácskabátot, az egységes megjelenés érdekében mindenki legyen kedves hozzon magával!

Részvételi díj, a korábbiakhoz hasonlóan: 10 000 Ft/fő, és a PGA Tagok számára az Akadémia által biztosított kedvezményes ár: 5 000 Ft/fő.

Szeretnénk jelezni, hogy az előadáson a férőhelyek száma 24, a jelentkezéseket pedig a beérkezések sorrendjében regisztráljuk!

A részletes programot és a részvételi díj fizetéséhez szükséges információkat is hamarosan továbbítjuk jelentkezőink számára.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket email-ben: info@pannonga.org, illetve bízunk benne, hogy az Önök segítségével egy olyan célközönséghez is eljuthat az információ, ahol valóban szükség van fejlesztésre.

Legutóbbi workshopunkról készült fotókat az alábbi linken tekinthetik meg: https://pannonga.org/gallery/strand-bufek-szezonnyitas-elott-otletek-es-technologiak/

Részletek

Dátum:
szeptember 16, 2019
Időpont:
9:00 de. - 3:30 du.

Helyszín

Budaörs – Metro Gasztroakadémia: 2041 Budaörs, Budapark Keleti 3.