Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Workshop24. Veres István Séf és Molnár Bence commis-Bocuse d’Or 2021.élménybeszámoló, tapasztalatok

október 11, 2021 @ 9:00 de. - 3:00 du.

Tisztelt Tagságunk! Kedves Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket 24. szakmai fejlesztési programunkról, szakácsok és séfek számára:

A Pannon Gasztronómiai Akadémia Egyesület szervezésében, a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával, Bíró Lajos és Csapody Balázs vezetésével egy olyan átfogó szakmai és fejlesztési program került kidolgozásra melynek célja, hogy országos szinten fejlődési lehetőséget biztosítsunk a szakácsok és séfek számára. Koncepciója a szegmensre jellemző ételkínálat reformációja, célja a standardizálás, mely a szakemberhiány részleges megoldása felé vezethet. Eddig huszonhárom sikeres előadáson vagyunk túl.

TémaBocuse d’Or 2021. élménybeszámoló, tapasztalatok

Dátum: 2021.10.11hétfő (előreláthatólag 9:00 – 15:30 óráig)

Helyszín: Budaörs – Metro Gasztroakadémia: 2041 Budaörs, Budapark Keleti 3.

Előadó séf: Veres István Séf és Molnár Bence commis

Bíró Lajos-vezetésével

 

A program ideje alatt Veres István séf és Molnár Bence commis, az alábbi ételeket fogja elkészíteni a magyar Bocuse d’Or csapat versenyételei közül:

 

  • Garnélával töltött derelye fehér paradicsomszósszal, grillezett paradicsommal és garnéla bisque-kel

 

  • Paradicsom-eper-bodza baba desszert

 

Az egész napos program két blokkban (délelőtt és délután – közte 30 perc ebédszünettel) kerül megrendezésre, melynek során az elkészített fogásokon, egyéni receptúrákon és főzési technikákon keresztül mutatkozik be a séf.

Fehér szakácskabátot, az egységes megjelenés érdekében mindenki legyen kedves hozzon magával!

Részvételi díj, a korábbiakhoz hasonlóan: 10 000 Ft/fő, és a PGA Tagok számára az Akadémia által biztosított kedvezményes ár: 5 000 Ft/fő.

Szeretnénk jelezni, hogy az előadáson a férőhelyek száma 24, a jelentkezéseket pedig a beérkezések sorrendjében regisztráljuk!

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket email-ben: info@pannonga.org, illetve bízunk benne, hogy az Önök segítségével egy olyan célközönséghez is eljuthat az információ, ahol valóban szükség van fejlesztésre.

A workshopokon készült fotókat az alábbi linken tekinthetik meg:

https://pannonga.org/gallery/

A programon való részvétellel jelen lévők elfogadják, hogy a program során róluk készített kép-, és hangfelvételt a Pannon Gasztronómiai Akadémia Egyesület térbeli és időbeli korlátozás nélkül felhasználhatja, elsődlegesen a közösségi médiafelületein.

Részletek

Dátum:
október 11, 2021
Időpont:
9:00 de. - 3:00 du.