Blog

Szilárd és testvére megszállottan kutatják a legjobb olasz alapanyogokat, hogy aztán Encsen minden vendég tökéletes élményt kapjon. Az ország legjobb vidéki éttermekén tartják számon az Anyukám mondtát.

Nevéhez fűződik a 21, a Pest-Buda, a Baltazár, az ÉS Bisztró, a Spílerek, az Operaház teljes gasztronómiai programja, valamint Közép-Európában elsőként ő nyitott Jamie’s Italian éttermet a világhírű brit séffel, Jamie Oliverrel.

2009 óta a New York kávéház és a Salon étterem executive chef-je. Számos szakmai siker mellett 2013-ban a Gault Millau étteremkalauz az év konyhafőnökének választotta.

Stílusos Vidéki Éttermiség egyik alapítója és elnöke. Több vidéki étterem és a budapesti Európa Rendezvényiroda gasztronómiai tanácsadója, a Pannónia Gasztrohajó megálmodója.

„Ha meg kellene határoznom, minek is tartom magam, akkor a vendéglős szót használnám.” Robi azt szereti, ha az egyszerű, könnyen befogadható ételeket picit kifinomultabb, letisztultabb tálalásban mutathaja meg.

Vendéglátós dinasztiából származik és a fine dining elkötelezett híve. Nevéhez fűződik 1997-től kezdődően egészen máig  az Arany Kaviár Étterem, s‎ később az Arany Kaviár Gourmet Selection is.

2006-ban hívta életre a Dérynét, amelyet rövid bisztrólapjával, éjjel-nappali nyitvatartásával valamint a korabeli kozmopolita kávéházak összetéveszthetetlen stílusával és bájával napok alatt vált klasszikussá.

Zoltán a borok szerelmese. Kitartó munkájával Magyar Sommelier Bajnok lesz, majd 7 borkereskedelem következik. Ezután gyerekkori barátjával nyitják meg a Borkonyhát, amely 2014-ben Michelin csillagot kap.

Vendéglátós családban nőtt fel. A szamárlétrát alulról kezdve jutott el odáig, hogy 2010. december. 23-án barátjával megnyitották saját éttermüket a Borkonyhát, amely 2014 márciusában Michelin csillagot kapott.

Közgazdászként végzett, de dolgozott konyhafőnökként, majd egy kitérő után étteremkiritkákat ír és egy csődbement éttermet alakít át catering vállalattá. 2010 óta szaktanácsadással foglalkozik Budapesten és vidéken.

  • 1
  • 2